Mijn naam is Mireille Weckseler,
ZZP-er en oprichtster van Magic Beauty.

Hoe is Magic Beauty ontstaan.Voordat ik het besluit had genomen om voor mezelf te beginnen, was ik zelf een klant die elke drie weken naar de nagelstyliste ging. Gaande weg de jaren groeide de interesse om zelf een opleiding voor nagelstyling te gaan doen. Nadat ik alle informatie verzameld had, ben ik een opleiding gaan volgen. Deze opleiding bestond uit een theorie en praktijk gedeelte, waarvoor een examen gegeven werd.

In 2009 ben ik geslaagd en daarna heb ik nog diverse cursussen gevolgd om bij te blijven in mijn vak, ook de beurs bezoeken die super leuk zijn!

In 2011 ben ik voor mezelf begonnen met veel passie voor mijn vak, ik vind het leuk om mooie nagels te maken. Kwaliteit en klantvriendelijk zijn vind ik belangrijk. Mijn bedrijf groeide en na dat ik 6 jaar alleen had gewerkt, besloot ik een concept te maken om met andere zzp-ers te gaan samenwerken, zo is in 2016 het concept Beautyallinone ontstaan, een overkoepelende naam, waaronder wij als zzpers samenwerken. We hebben een gezellige groep meiden en ga daarom ook met plezier naar mijn werk.

Graag wou ik wat afwisseling in mijn werk en heb daarom nog een verkorte opleiding tot schoonheidsspecialiste erbij gedaan. Het is een fijn gevoel om iemand te verwennen en een heerlijk ontspannend gevoel te kunnen geven tijdens een gezichtsbehandeling. voor de klant is dit ook een verwen momentje om even tot rust te komen.