Hairstyle Mandy

Hallo,

Mijn naam is: Mandy Kollar.

Ik ben na de middelbare school na het Arcus gegaan om de kappersopleiding te volgen en heb daar mijn allround kappersdiploma behaald.

Ik ben daarna nog één extra jaar naar school gegaan om extra vakken bij te leren zoals: manicure, extensions, Visagie en salon training. Ik heb altijd al kapster willen worden. Vroeger draaide ik al op 4 jarige leeftijd de krulspelden in bij mijn oma en toen ik 9 jaar was mocht mijn moeder al niet meer aan mijn haren zitten en deed ik het zelf. Toen ik ouder werd deed ik vriendinnetjes vlechten en opsteken. En uiteindelijk kon ik mijn droom waarmaken. Nu heb ik mijn eigen kapsalon en ben ik ontzettend trots. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en mijn klanten met een goed en fris gevoel de deur uit te laten gaan.

Ik werk met het merk Goldwell waar ik zelf heel tevreden over ben omdat het een ontzettend uitgebreid product is. Voor alle haarsoorten is er wel iets. De verf heeft mooie glans en houdbaarheid en ze komen altijd wel weer met nieuwe kleuren op de markt. Dat vind ik belangrijk voor mijn klanten.

Goldwell heeft ook top trainingen en cursussen zodat ik steeds meer kan uitbreiden met het product en de wensen van mijn klanten kan waar maken.

Haren maken doe ik ontzettend graag..

De tevredenheid van een klant geeft mij een goed gevoel en daar doe ik het voor.


Wilt u een afspraak maken dan kan dit in de zaak of telefonisch. Tel: 06-83190898


Voor aktuele prijzen verwijzen wij graag naar volgende pagina.

Prijslijst Hairstyle Mandy