Nagelstudio en Schoonheidssalon  

Bij ons kunt u terecht voor de verzorging van uw nagels, zoals een versteviging op uw eigen nagels, een gelpolish of een verlenging van uw eigen nagels met kunstnagels en nog veel meer. Verder kunt u zich heerlijk laten verwennen in onze salon met een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Sinds kort bieden wij ook een paar nieuwe behandelingen aan; skin scrubber: deze skin scrubber zorgt voor een intensieve reiniging van de huid en het resultaat is meteen zichtbaar. Microdermabrasie: deze behandeling is een nieuwe manier van peelen. Het huidoppervlak wordt zachtjes gepolijst en onthult een jeugdig velletje. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egaal en gelijkmatig eindresultaat.

Ook kunt u terecht voor de verzorging van uw voeten, zowel cosmetisch als een pedicurebehandeling. Uw voeten eens heerlijk laten verwennen voor de winter met een spapedicure of een mooi kleurtje op uw teennagels kan allemaal. Pedicurebehandeling bestaat uit: het desinfecteren van uw voeten, teennagels worden geknipt en mechanisch afgewerkt (met een fraise), eventueel eelt, likdoorns worden verwijderd, nagelomgeving gereinigd, desinfecteren van de huid en als afsluiting een verzorgende voeten crème. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Tel: 06-42734880


Voor aktuele prijzen verwijzen wij graag naar volgende pagina.     Prijslijst Magic Beauty

Tevens kunt u bij ons de opleiding volgen voor nagelstijliste. Bezoek de webpagina van Magic Beauty voor meer informatie.         Magic Beauty

Heeft u nieuwe spullen nodig of wilt u uw voorraad bijvullen dan kunt u deze vinden in onze webshop. Alle prijzen in de shop zijn incl. BTW. Bij ons kunnen zowel zakelijke als partuculiere klanten bestellen. Veel shop plezier.